Chatelle: "Klik maken tegen Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Chatelle: "Klik maken tegen Anderlecht"
Foto: © SC

RAEC Mons ontvangt morgen RSC Anderlecht. Vooral Thomas Chatelle heeft de wedstrijd met stip genoteerd in zijn agenda. "Ik hoop dat we van het dipje van de landskampioen kunnen profiteren."

RAEC Mons beleefde een gruwelijke seizoenstart. De Draken puurden amper twee puntjes uit tien wedstrijden en staan daarmee op een troosteloze laatste stek. Thomas Chatelle hoopt dan ook dat de roodhemden morgen eindelijk punten rapen tegen… RSC Anderlecht.

“Ik hoop dat we van het dipje van de landskampioen kunnen profiteren”, aldus de flankaanvaller in Sudpresse. “De komst van Cedomir Janevski zorgde bovendien voor een nieuwe wind. Er is de voorbije dagen veel gesproken, maar dat moet nog worden vertaald naar prestaties op het veld.”

Het loon van Chatelle werd tussen 2007 en 2011 uitbetaald door de hoofdstedelingen. “De wedstrijd tegen Anderlecht blijft speciaal voor mij, maar ik ben nu vooral bezig met mijn eigen ploeg”, besluit de 32-jarige Brusselaar. “Op de negende speeldag konden we bijna stunten tegen Club Brugge. Ik hoop dat de klik nu tegen Anderlecht wordt gemaakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties