"Oostende moeten wij thuis zeker pakken"

Robby Morren
Robby Morren
| 2 reacties
"Oostende moeten wij thuis zeker pakken"
Foto: © SC

Lierse kan met 11 punten uit 11 wedstrijden vrij ademhalen. In voetbal kan het echter snel gaan en daarom is de partij tegen Oostende bijzonder belangrijk. Arjan Swinkels beseft maar al te goed dat enkel een overwinning goed genoeg is tegen de voorlaatste in de stand.

Door Robby Morren

"We staan er nog steeds heel goed voor. Het is niet zo dat we door één nederlaag tegen Genk meteen weer in de zorgen zitten. Dat neemt niet weg dat Oostende een ploeg is die wij thuis zeker moeten pakken", vertelt de verdediger in een gesprek met Voetbalkrant.com.

"Als je kijkt dat we uit onze laatste vier thuiswedstrijden tien punten hebben gepakt, de laatste drie hebben we allemaal gewonnen. Waarom zou ons dat tegen Oostende niet lukken? We gaan die wedstrijd vol vertrouwen en vol goede moed aanvatten."

Proberen een schifting te maken

Voor de Pallieters komen er enkele belangrijke weken aan. Na de thuiswedstrijd tegen Oostende, volgt de verplaatsing naar Lokeren en dan wordt het heel belangrijk tegen Charleroi, OHL en Cercle.

"Als we tegen Oostende kunnen winnen en we kunnen dan wat rapen tegen Charleroi en OHL, dan kan je wel een schifting maken. Maar laat ons eerst maar die wedstrijd tegen Oostende proberen te winnen want dat wordt geen makkelijke opdracht. We zullen er 100% voor gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties