Jovanovic over problemen Anderlecht: "Niet van den Brom zijn fout"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
Jovanovic over problemen Anderlecht: "Niet van den Brom zijn fout"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic trok aan het einde van vorig seizoen de deur achter zich dicht in het Astridpark. Enkele maanden later zit de Serviër nog steeds zonder club, maar Anderlecht volgt hij wel nog steeds op de voet.

Zoals steeds heeft de linkspoot ook over alles een mening. Zo is Jova niet verrast dat het niet goed gaat met de regerende landskampioen. “Het verbaast me niet dat Anderlecht in de problemen zit, maar John van den Brom kan er niets aan doen", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

“Hij moet de feiten onder ogen zien: deze ploeg is te jong om een rol van betekenis te spelen in de Champions League. Vorig seizoen kregen we kritiek omdat we te oud, te duur of te moeilijk waren. Maar alle persoonlijkheden zoals De Sutter, Mbokani, Biglia en ikzelf zijn vertrokken.”

"Het kost tijd om een kern te verjongen"

Dat paars-wit volledig inzet op de jeugd is geen probleem, al moet de club dan ook geduld hebben zo onderstreept de Serviër. “Ik begrijp dat Anderlecht zijn visie heeft verschoven, maar het kost tijd om een kern te verjongen. Van den Brom is een goeie coach, maar hij moet vanaf nul herbeginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties