Reactie Teleurgestelde Ben Haim: "Elf tegen elf winnen we hier"

Teleurgestelde Ben Haim: "Elf tegen elf winnen we hier"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tal Ben Haim stond toch verrassend in de basis bij Standard en hield Kanu op de bank. Achteraf toonde de verdediger zich toch teleurgesteld door het resultaat en vooral de beslissingen van de scheidsrechter.

Bij Standard wonden ze zich vooral op over de tweede rode kaart voor Vainqueur. "De ref moet natuurlijk snel beslissen, maar ik denk dat hij achteraf wel zal begrepen hebben dat hij de verkeerde beslissing nam", aldus de Israëliër. "William speelde duidelijk de bal, maar we moeten het aanvaarden. We toonden vandaag spirit en deden alles wat de manager vroeg. Met tien spelers werd het al wat moeilijker en met negen zeker. Maar ik ben er van overtuigd dat we hier vandaag winnen als het elf tegen elf blijft."

Maar voor Ben Haim waren het dus twee verloren punten. "Nee, dit is voor ons geen kleine overwinning. We willen alles winnen, maar natuurlijk kan je het beter aanvaarden als je met negen valt. Anderlecht zal waarschijnlijk wel meer ontgoocheld zijn dan wij, want zelfs op het einde konden ze geen echte kansen afdwingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties