Binnenkort terugkeer Blondel?

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 24 reacties
Binnenkort terugkeer Blondel?
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge gaat morgen 'op bezoek' bij Cercle Brugge. Michel Preud'homme ziet bovendien de blauw-zwarte ziekenboeg stilaan leeglopen. "Ik verwacht dat ook Jonathan Blondel binnenkort de trainingen hervat."

Cédric De Volder in Brugge

Morgenavond staat dé Brugse derby op het programma. Club Brugge mag voor een keertje de bezoekende kleedkamer op Olympia bevolken. Na de recente nul op zes staat er druk op de blauw-zwarte ketel, maar Michel Preud’homme kan rekenen op een nagenoeg lege ziekenboeg.

Boli Bolingoli traint opnieuw mee met de kern, maar moet nog niet in de wedstrijdkern worden verwacht. Ook de partij van zondag tegen Sporting Lokeren komt in dat opzicht te vroeg. Mémé Tchité – die afgelopen maandag opnieuw bij de A-kern werd gehaald – zal ook nog niet van de partij zijn. Dat kan je HIER nalezen. Tom De Sutter keert terug uit schorsing.

Bovendien is er licht aan het einde van de revalidatietunnel voor Jonathan Blondel. De middenvelder traint momenteel individueel, maar kan wellicht volgende week de groepstraining hervatten. De terugkeer van Joe is alvast goed nieuws voor Preud’homme. Club rendeerde de voorbije seizoenen telkens meer met hem in de basis.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties