Reactie Van Geneugden: "Te gecrispeerd gevoetbald"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Van Geneugden: "Te gecrispeerd gevoetbald"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OHL-trainer Ronny Van Geneugden besefte dat zijn ploeg tegen Bergen een goede zaak kon doen in het klassement, maar die kans aan zijn neus zag voorbij gaan. Met Anderlecht voor de boeg duiken de problemen opnieuw op, tegen Lierse moet absoluut gewonnen worden.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"De schrik om te verliezen zat er duidelijk in, bij beide ploegen overigens. Het frivole zat dus duidelijk niet in het spel. Bij de 1-2 van Bergen zakte de moed ons dan weer in de schoenen, de penalty was een identieke situatie van deze die wij in Mechelen tegenkregen", vatte de Limburger de eerste helft samen.

"Na de rust vroeg ik het veld breed te houden, maar tegen tien man speelden we aan een te laag tempo en gebruikten we de vleugels niet. Dat stoorde mij, daarom dat ik er ook Gíslason inbracht. Maar we hebben gewoon vrij gecrispeerd gevoetbald", aldus Van Geneugden over de tweede helft.

Lierse

"Nu is het te hopen dat we uit Anderlecht datgene meebrengen wat we vorig jaar verdienden, maar niet kregen. Om daarna tegen Lierse de punten thuis te houden. Absoluut noodzakelijk, trapte de coach een open deur in. "Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de supporters die op zijn zachtst gezegd op hun honger bleven zitten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties