Reactie Meunier: "In de fout bij tegendoelpunt"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Meunier: "In de fout bij tegendoelpunt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge verloor afgelopen donderdag dé stadsderby tegen Cercle Brugge met 2-0. Thomas Meunier wilde na afloop zijn verantwoordelijk niet uit de weg gaan. "Ik ging in de fout bij het openingsdoelpunt."

Cédric De Volder in Brugge

Club Brugge tikte De Vereniging bij momenten tureluurs, maar slaagde er niet in om de netten te doen trillen. “Het is ongelooflijk hoeveel kansen we creëerden”, aldus een verbaasde Thomas Meunier. “En dan ging er geen enkele in. Al maakten we het onszelf opnieuw moeilijk. Die rode kaart kostte ons punten.”

"Staan nog steeds op vierde plaats"

“We begonnen nochtans met een goede mentaliteit aan de wedstrijd”, gaat de flankverdediger verder. “Er was daarvan echter niets te zien op het veld. Al wil ik mijn verantwoordelijkheid opnemen voor het eerste tegendoelpunt. Ik laat de aanvaller in m’n rug vrijlopen en scoren.”

Toch weigert Meunier de situatie erger te maken dat ze is. “Er is geen man overboord. We staan nog steeds op een vierde plaats in het klassement en volgen op amper vier puntjes van de leider. Al mag deze situatie niet te lang meer duren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties