Reactie Raman: "Zei tegen Vanderhaeghe dat ik hem erin zou trappen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Raman: "Zei tegen Vanderhaeghe dat ik hem erin zou trappen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benito Raman was samen met Darren Keet de man van de match in KV Kortrijk - KV Oostende. De huurling van Gent plaatste een vrije trap in de winkelhaak en gaf de assist op de belangrijke 2-0 van Coulibaly.

Sander De Graeve in Kortrijk

Raman nam tijdens de week al wat vrije trappen op training. "Ik vroeg aan Yves Vanderhaeghe wie er op de lijst stond om te trappen en hij zei me dat ik er al enkele over trapte. Ik verzekerde hem: 'vandaag gebeurt dat niet. Ik trap hem binnen vandaag.' Daarom liep ik ook naar hem na die goal."

De vrije trap ging er mooi in. "Hij ging mooi binnen, maar voor hetzelfde geld vliegt die de tribune in." Vandaag moest KV Kortrijk het spel aanpassen wegens de afwezigheid van topschutter Santini. "We toonden dat we ook zonder hem kunnen scoren én winnen."

"Scoorden op de juiste momenten"

Het veld lag er opnieuw slecht bij na een ware plensbui. "Het was een zwaar en moeilijk veld, vooral aan één kant. Één keer vallen en je kleren wogen meteen vijf kilo meer." Aan Oostende had Kortrijk wel een lastige klant.

"Ook voor de rust waren ze sterk, maar ik denk dat we op de juiste momenten de doelpunten maakten. In de tweede helft had ik nog eens kunnen scoren, maar dat lukte helaas niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties