Reactie De Bock: "Misschien moeten fans elke week komen"

De Bock: "Misschien moeten fans elke week komen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge won op Jan Breydel met het kleinste verschil van Lokeren. Laurens De Bock speelde bij Blauw- Zwart tegen zijn ex-club nog eens een volledige wedstrijd en deed het niet slecht. "Het doet deugd eens een goede match te spelen", aldus de Bock.

Aernout Van Lindt in Brugge

"We wilden vandaag echt de drie punten thuishouden. We zijn dan ook zeer gelukkig met de winst. Dit is een belangrijke overwinning", aldus De Bock tegen Voetbalkrant.com. "De tweede helft was het wat moeilijker, want ze wisten veel druk te zetten. Wij hebben verdedigd en goed standgehouden, want we kwamen er ook nog uit."

De supporters kwamen gisteren de training nog verstoren bij Club Brugge: "Dat toont dat ze er ook mee bezig zijn. Het heeft ons in ieder geval wel wat extra drive gegeven om er voor te gaan. Zo hebben we de punten thuisgehouden tegen een Lokeren, dat toch altijd meedoet voor de top-6. Misschien moeten ze wel elke week komen", grapte de linksback.

"Eerste keer in basis tegen Lokeren"

Het woord is er uit: Lokeren, de ex-club van De Bock: "Daar is het voor mij allemaal begonnen, dus dit blijft wel wat speciaal natuurlijk."

"Het was bovendien de eerste keer dat ik mocht starten. Ik was al eens geblesseerd, eens geschorst en eens op de bank begonnen, nu kon ik in de basis beginnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties