Reactie Lukaku: "Die goals komen maar niet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Lukaku: "Die goals komen maar niet"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jordan Lukaku lijkt naar zijn beste vorm toe te groeien bij Oostende. Hij oogt fysiek sterker en fitter. Gisteravond speelde hij een puike partij tegen KV Kortrijk.

Sander De Graeve in Kortrijk

"Het gaat stilaan beter, ik voel me ook al beter dan woensdag. Ik probeer het team wat bij te brengen offensief, maar dat lukte vandaag minder goed", aldus Lukaku na de wedstrijd. Hij kwam in de match Michaël Heylen tegen, ook een huurling van Anderlecht.

"Hij was mijn kapitein bij de beloften. Ik wist dat hij het ons moeilijke ging maken met zijn inspeelpass, die is echt goed. Gelukkig kwamen die passen er vandaag niet helemaal uit, anders hadden we het hier veel moeilijker gehad."

Oostende speelde sterk, maar bleef met lege handen achter. "De resultaten steken tegen, maar ons spel is wel goed. Die eerste goal was fantastisch, maar die tweede geven we veel te makkelijk weg. We verdienden zelf ook wel een doelpunt vandaag. We creëerden voldoende kansen, maar die goals vallen maar niet. Als we zo spelen tegen Bergen, winnen we."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties