Reactie Ontgoochelde De Pauw: "Ik had moeten scoren"

Ontgoochelde De Pauw: "Ik had moeten scoren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nill De Pauw stond er wat ontredderd bij na de wedstrijd tegen Club Brugge. In de absolute slotfase had hij immers voor de gelijkmaker kunnen en ook wel moeten zorgen, maar hij schoot naast.

De Pauw zat uiteraard in zak en as. "Misschien ben ik vandaag inderdaad wel de meest ontgoochelde Lokeren-speler", knikte de flankspeler. "Ik had twee heel goede kansen: één in de eerste helft en één helemaal op het einde. Ik had moeten scoren."

"Misschien kon ik een penalty krijgen"

Nochtans was er ook wel een reukje aan de fase, want De Bock ging wel heel erg aan zijn truitje hangen, maar daar wou hij zich niet achter verstoppen. "Er was trekwerk langs beide kanten. Als ik me laat vallen, fluit de scheidsrechter misschien penalty, maar ik had hem er liever ingeschoten."

Ondanks zijn missers speelde De Pauw een verdienstelijke match. "Ik wist vooraf al dat ik Club pijn zou kunnen doen op die buitenkant, maar misschien hebben we daar iets te weinig gebruik van gemaakt. De ploeg heeft vandaag er alles aan gedaan om een punt te pakken, maar Brugge was vooral die eerste helft ook heel sterk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties