Reactie Opgeluchte De Sutter: "Niet zo goed als donderdag, maar wel drie punten"

Opgeluchte De Sutter: "Niet zo goed als donderdag, maar wel drie punten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was een tijdje geleden, maar Tom De Sutter vond nog eens de weg naar de netten. Meteen een goal die goed was voor de drie punten en in Brugge haalden ze dus opgelucht adem.

De Sutter werkte een aanval af die hij zelf had opgezet. "Dat doet extra deugd. Maar vandaag was het belangrijkste de drie punten, of ik nu scoorde of niet. Maar het hangt weer af van details. Als die laatste bal er in gaat, zit iedereen nu in zak en as."

Stilaan wordt de hand van Michel Preud'homme zichtbaar en daar kan De Sutter enkel van profiteren, want er komen heel wat meer flankvoorzetten de zestien in. "Daar trainen we heel hard op tijdens de week. Er wordt heel veel tactisch getraind. De trainer hamert daar echt op en stilaan begin je ook het verschil te merken. Het is het systeem dat hij overal reeds hanteerde, maar het werkt", vindt De Sutter.

"Ze mogen elke week afkomen als we daardoor blijven winnen"

Zaterdag kregen de speler bezoek van de supporters op training. "Ik was niet echt verrast, want Sven Dhoest had me al verwittigd dat er 'enkele' fans in aantocht waren", lachte De Sutter. "Ze mogen elke week afkomen als we daardoor blijven winnen. Als je bij Club zit, moet je daar maar mee leren omgaan en de fans hadden gelijk na drie nederlagen op rij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties