Reactie Preud'homme: "Proficiat aan vierde scheidsrechter"

Preud'homme: "Proficiat aan vierde scheidsrechter"
Foto: © SC

Met het duel tussen Club Brugge en Lokeren stonden ook twee vurige coaches tegenover elkaar. Preud'homme trok aan het langste eind en had na de match verrassend positieve woorden over voor de vierde scheidsrechter.

Aernout Van Lindt in Brugge

"De vierde scheidsrechter kwam voor de wedstrijd met mij persoonlijk praten. Hij zei me dat reageren mocht, zolang we er niet over gingen of gingen echt uitdagen. Dat is psychologie en echt chapeau", aldus Preud'homme.

"Als zo'n vierde scheidsrechter dan tijdens de wedstrijd eens iets van commentaar geeft op ons, dan luister je ook meteen. Wat hij deed was echt goed, proficiat aan de vierde scheidsrechter vandaag." Maes kon beamen dat de vierde ref ook met hem was komen praten voor de match: "In het Limburgs", grapte hij.

"Druk op ketel was groot"

Over de wedstrijd zelf was Preud'homme best tevreden: "We zijn heel fel begonnen en deden het tot aan de 1-0 goed. Na de rust zei ik tegen mijn spelers dat ze moesten blijven voetballen zoals in de eerste helft. Dat lukte niet altijd goed genoeg, maar we zijn vandaag wel tot het einde blijven strijden, tot de laatste snik."

"De druk op de ketel was groot, maar we hebben het vastgehouden en hebben op karakter een mooie overwinning geboekt", aldus Preud'homme ter besluit.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties