Jovanovic: "Krijg nog dagelijks telefoontjes"

Jovanovic: "Krijg nog dagelijks telefoontjes"
Foto: © SC

Milan Jovanovic is nog steeds niet van straat. De flankaanvaller krijgt dagelijks telefoontjes van geïnteresseerde clubs. "Maar ik wil enkel op het hoogste niveau aan de slag."

Vorig seizoen maakte Milan Jovanovic nog het mooie weer bij RSC Anderlecht. Het contract van de Serviër werd niet verlengd, maar hij tekende nog steeds geen nieuwe overeenkomst bij een nieuwe club. “Ik moet toegeven dat ik het voetbal eigenlijk niet mis. Ik geniet momenteel van het leven in mijn geboortestreek Novi Sad. Het leven is ook mooi zonder stress.”

Toch is Jova – die momenteel een opleiding sportmanagement volgt - nog niet met pensioen. “De kans bestaat dat ik volgend jaar opnieuw ga voetballen”, gaat de Serviër verder in Het Belang van Limburg. “Ik krijg nog dagelijks telefoontjes van geïnteresseerde clubs, maar ik heb geen zin om in de lagere klassen aan te treden. Ik wil enkel op het hoogste niveau aan de slag.”

De voormalige Rouche wil ook nog iets kwijt omtrent het Europese parcours van Standard. “Ik snap het niet dat Standard het slecht doet in Europa. Ze spelen nochtans niet in een sterke groep. De partij tegen Salzburg? De Belgische competitie is sterker dan die in Oostenrijk, maar dan moet Standard wel met haar sterkste ploeg spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties