Reactie Neto: "Bevrijdend"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Neto: "Bevrijdend"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent won vanavond voor het eerst in meer dan twee maanden. Charleroi moest in het eigen Stade du Pays het onderspit delven na een buitenspelgoal van Renato Neto. De middenvelder stond op na een moeilijke periode.

Sander De Graeve in Charleroi

Na enkele mindere prestaties zagen we al een betere Neto in de tweede helft van de partij tegen Standard. In Charleroi speelde hij een meer dan degelijke match, bekroond met een belangrijk doelpunt.

"Ik kan het gevoel niet echt beschrijven, maar het is wel bevrijdend", aldus een erg tevreden Neto na Charleroi-Gent. "Het was een belangrijke goal voor mezelf en voor het team. Was het buitenspel? Ik zag het zelf niet, maar de zege blijft verdiend."

"Hé assist-man!"

"De doelman van de tegenpartij was heel erg sterk en we troffen alweer enkele keren het doelhout. We zijn al heel erg lang op zoek naar deze drie punten en nu hebben we ze." Gent trad opnieuw aan met een 4-3-3, en unicum onder Rednic.

"Het is het systeem dat we tot voor kort steeds speelden. Het ging goed, we vonden elkaar. Het klopt dat we het in het begin wat moeilijk hadden, maar we scoorden op het juiste moment en wonnen de match. Een heel belangrijke overwinning voor het kopje."

Midden in het interview krijgt Neto nog een schouderklopje van Brecht Dejaegere. De Braziliaan lacht zijn tanden bloot en bedankt zijn aangever: "Hé, assist-man!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties