Rednic: "Het gaat beter en beter"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Rednic: "Het gaat beter en beter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mircea Rednic haalde sinds zijn aanstelling met AA Gent een erg magere twee op vijftien. De Roemeense oefenmeester is daar uiteraard niet tevreden mee, maar ziet wel vooruitgang.

Sander De Graeve in Gent

"De spelers maken vooruitgang op het fysieke vlak. Dat zijn niet zomaar praatjes, we zien dat aan de fysieke testen die we afnemen. Zo bepalen we ook de groepen voor de fysieke trainingen", had Rednic het alweer over de fysieke paraatheid van zijn kern.

Ook in het spelbeeld ziet de oefenmeester echter verbeteringen. "Tegen Standard zag je al dat de balcirculatie vlotter ging. Deze week hebben we ook kunnen trainen op automatismen. Het spel gaat beter, maar nu hebben we nog een overwinning nodig. Dan zijn we vertrokken."

Spijt van zijn keuze voor Gent heeft hij nog niet. "Neen, maar ik vind wel dat ik het beter had kunnen doen", toont hij zich ontevreden over de behaalde punten. Vanavond zoekt de coach zijn eerste driepunter op het veld van Charleroi. Benieuwd of het hem lukt? Volg de partij zoals gebruikelijk live via Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties