Reactie Limbombe relativeert gejouw van supporters: "Ben dat al gewoon"

Robby Morren
Robby Morren
| 55 reacties
Limbombe relativeert gejouw van supporters: "Ben dat al gewoon"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anthony Limbombe werd tegen OH Leuven voor de pauze door de eigen supporters zwaar op de korrel genomen. Hij reageerde met een sterke tweede helft. Achteraf relativeerde hij: "In voetbal kan het heel snel gaan."

Door Robby Morren

"Ik vond mijn eerste helft niet goed. Dat had wel wat te maken met zenuwen omdat ik al een tijdje niet had gespeeld. De tweede helft ging het beter. De ploegmaats hadden mij tijdens de pauze in de kleedkamer goed opgepept en de tweede helft ging het vanzelf. Ik kan nog niet helemaal tevreden zijn over mijn tweede helft maar ik heb wel enkele mooie dingen laten zien."

De eerste helft was dan ook niet makkelijk voor de jonge Limbombe die bij enkele mislukte acties het publiek over zich heen kreeg. "Dat is wel spijtig natuurlijk maar het hoort erbij. Het publiek wil dat we goed voetbal brengen en dat we doelpunten scoren. Dat lukte ons niet zo goed tijdens de eerste helft. Ik heb geen schrik om een actie te maken maar het is sowieso vervelend als de supporters fluiten. Ik ben dat ondertussen al wel wat gewoon."

"Toen ik vervangen werd, scandeerden de supporters mijn naam"

Bovendien scandeerden de supporters zijn naam toen hij na enkele prima acties en een assist in de tweede helft vervangen werd. "In voetbal kan het zeer snel gaan. Eerst waren de supporters mij aan het uitjouwen en toen ik vervangen werd waren ze mijn naam aan het zingen."

De flankspeler liet eerder in de krant optekenen dat hij in januari wil vertrekken omdat hij te weinig speelgelegenheid krijgt. Mario Been zette hem prompt uit de selectie. "Dat heeft natuurlijk wel pijn gedaan, maar ik heb zondag toch weer langer kunnen spelen dan normaal. Bovendien wonnen we en dat is het belangrijkste."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties