Kapitein langer bij Essevee

Kapitein langer bij Essevee
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Nadat eerder al Karel D'Haene een contractverlenging tekende bij Zulte Waregem, heeft nu ook kapitein Davy De fauw zich langer aan Essevee gebonden: de rechtsback tekende bij tot 2016.

Net als D'Haene was ook De fauw een van de weinige spelers met een aflopend contract bij Zulte Waregem. Hij tekende vandaag een nieuwe verbintenis tot 2016 bij de fusieclub en is daar zeer tevreden mee.

“Ik ben heel tevreden met deze verlenging. Ik ben heel fier om aanvoerder te zijn van SV Zulte Waregem. De club heeft de laatste jaren grote stappen vooruit gezet en ik ben heel trots dat ik daar deel van uitmaak", aldus De fauw.

"Carrière afsluiten bij Essevee"

Ook de toekomstvisie staat de kapitein aan: "Ik kan me volledig vinden in de visie en de toekomstplannen die de club heeft, zoals de stadionplannen en veel kansen geven aan jongeren onder de vleugels van enkele ervaren spelers. Ik wil die beloftevolle jongeren verder sturen en begeleiden."

"Het is dus inderdaad de bedoeling dat ik mijn carrière afsluit bij Essevee", aldus nog De fauw. "Daarna zien we wel weer wat de toekomst brengt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties