Reactie Dury: "Kan niet altijd lukken"

Dury: "Kan niet altijd lukken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Francky Dury verloor met Zulte Waregem op het veld van Bergen twee dure punten. "Het kan niet altijd lukken", was de coach van Essevee eerlijk na de wedstrijd.

Aernout Van Lindt in Bergen

"We waren goed begonnen aan de wedstrijd", begon Dury zijn wedstrijdanalyse. "Normaal komen we beter uit de ver, maar het lukte niet vandaag. In de tweede helft probeerden we ons te herpakken, maar het ging niet. We kregen nog wel enkele kansen, maar uiteindelijk was het een gevecht voor een puntje."

"Het is natuurlijk spijtig van die afgekeurde goal", sprak Dury over een belangrijk moment in de match toen Habibou de 0-2 maakte. "Maar we moeteng een excuses zoeken. Het lukte gewoon niet."

"Bergen had vertrouwen"

"Al bij al is dit een acceptabel resultaat. Bergen had vertrouwen na de overwinning tegen Lokeren, dus ze wilden ook tegen ons winnen." 

De trainer van Zulte Waregem wachtte deze keer bijzonder lang met alles op alles te gaan spelen, maar daar had hij een reden voor: "Zolang Matthys op het veld stond en het spel breed bleef houden, was het te gevaarlijk om met drie achteraan te gaan spelen. Ik wou dat niet te snel doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties