"Vingertje Vadis was niet voor fans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 9 reacties
"Vingertje Vadis was niet voor fans"
Foto: © SC

Vadis Odjidja-Ofoe legde afgelopen weekend een subtiel vingertje op de mond na zijn doelpunt tegen KV Mechelen. "Maar dat was helemaal niet voor de fans bedoeld", is Peter Smeets duidelijk.

Vadis Odjidja-Ofoe opende afgelopen zaterdag – met een pareltje van jewelste nota bene – de score in de partij tussen Club Brugge en KV Mechelen. De middenvelder juichte niet, maar plaatste een vingertje op zijn mond en ging vervolgens Michel Preud’homme groeten. Wat was er precies aan de hand?

“Ik praat normaal gezien niet over mijn spelers”, begint Peter Smeets zijn verhaal in Het Nieuwsblad. “Maar in dit geval wil ik Vadis beschermen. Het vingertje was niet voor de fans bedoeld, maar voor sommige journalisten.”

De begeleider – die ook onder anderen Anthony Vanden Borre, Youri Tielemans en Romelu Lukaku onder zijn hoede heeft – legt uit dat Vadis het niet kan vatten dat hij als een losbol wordt afgeschilderd. “Dat is in zijn ogen erger dan het gefluit van de fans” besluit Smeets. “Vadis kampte in de voorbereiding met een blessure en is daardoor later in vorm.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties