Ambitieuze Najar: "Alles spelen en alles winnen"

Caroline Tonnelier
| 21 reacties
Ambitieuze Najar: "Alles spelen en alles winnen"
Foto: © SC

Andy Najar maakte de voorbije weken een goede indruk op de rechterflank van Anderlecht. De Hondurees stond ook tegen Olympiacos in de basis en wil zijn stek in het elftal niet meer afgeven.

De 20-jarige Najar startte iets meer dan een maand geleden voor het eerst in de basis bij Anderlecht. In de topper tegen Genk maakte hij meteen een goede indruk en een maand later mocht hij ook voor het eerst starten in de Champions League. Najar had niet verwacht dat het na zijn debuut zo snel zou gaan, maar hij toont zich ambitieus. “Ik wil alles spelen, van de eerste tot de laatste minuut. En ik wil elke match winnen, zodat we kampioen worden en volgend jaar weer Champions League spelen”, aldus de Hondurees in Het Laatste Nieuws.

Najar heeft het ook over zijn transfer naar Anderlecht, die hij te danken heeft aan ploegmaat Kljestan. De Amerikaan kende hem immers via de MLS, waar Najar bij DC United werd uitgeroepen tot Rookie of the year. Dat hij het eerste halfjaar bij Anderlecht geen speelminuten kreeg, vond hij maar normaal.  “Een trainer haalt er een speler die al een half seizoen gespeeld heeft niet uit voor een jonge gast die niemand kent en die zich de automatismen van de ploeg nog eigen moet maken. Die eerste zes maanden beschouwde ik als een aanpassingsperiode.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties