Poppe geeft toe: "Nog geen schokeffect"

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Poppe geeft toe: "Nog geen schokeffect"
Foto: © SC

De trainerswissel bij Waasland- Beveren heeft voorlopig nog weinig resultaat opgeleverd. Onder Bob Peeters werd tot nog toe nog maar één punt behaald uit vier wedstrijden. Dirk Poppe geeft dan ook toe dat er geen sprake is van een schokeffect.

Vanavond gaat Waasland-Beveren tegen KV Mechelen op zoek naar de eerste zege onder Bob Peeters. Als de Waaslanders in hun opzet slagen, bezegelt dit wellicht het lot van Van Veldhoven, maar dat een trainerswissel geen garantie is op succes weet Dirk Poppe intussen. “Er is geen schokeffect geweest, maar dat is ook moeilijk te voorspellen”, aldus de manager in gesprek met Sporza.

Poppe heeft echter het volste vertrouwen in de nieuwe coach en bekijkt het project op langere termijn. “We zijn heel tevreden over het werk van de sportieve staf. Er wordt scherp en met veel beleving getraind en dat voel je in de groep.”

Peeters kon niet meer winnen sinds september 2012

Voor Bob Peeters zelf zou de zege ongetwijfeld heel wat deugd doen. De coach kon immers sinds september 2012 bij Cercle Brugge niet meer zegevieren in de competitie. Eind oktober zetten de West-Vlamingen hun coach op de keien, waarna hij heel snel bij AA Gent aan de slag kon. Na amper twee maanden werd de samenwerking tussen Peeters en de Buffalo’s stopgezet na drie gelijke spelen in negen matchen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties