Van den Brom: "Klaar zijn tegen PO's is onzin"

Van den Brom: "Klaar zijn tegen PO's is onzin"
Foto: © SC

Anderlecht speelt zijn laatste drie matchen van 2013 tegen Gent, Standard en Zulte Waregem. Drie topconfrontaties waar John van den Brom het maximaal aantal punten in wil gaan halen. Te beginnen met Gent dit weekend.

"Eindelijk naar een mooi stadion", lacht Van den Brom. "Daar kijk ik wel naar uit. We moeten deze drie wedstrijden in een blok zien. Twee uitmachen en één thuismatch waarin we het verschil op Standard niet groter mogen laten worden of misschien zelfs verkleinen. We gaan dus drie keer voor winst."

Manager Herman Van Holsbeeck zette zijn coach wat uit de wind door te zeggen dat Anderlecht klaar zal zijn tegen de play-offs, maar Van den Brom nam het cadeau niet in dank aan. "Het is onzin om te zeggen dat we pas tegen de play-offs klaar moeten zijn. Dat is veel te laat. Ik verwacht niet één makkelijke wedstrijd, maar we moeten wel voor 9 op 9 gaan. Pas dan zal ik tevreden zijn."

Dan zou Anderlecht het seizoen afsluiten met een 15 op 15 in de competitie en zal er al veel vergeven worden. "Ik kijk momenteel enkel naar het resultaat, maar als we het maximum pakken, ben ik zeker dat het met mooi voetbal gepaard zal gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties