Blessurezorgen bij Gent

Blessurezorgen bij Gent
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De drie topwedstrijden op korte tijd eisen hun tol bij AA Gent. Bij Valery Nahayo komt er een scan om te kijken wat de schade is na de bekerwedstrijd tegen Kortrijk. Een gevolg van de verminderde frisheid, aldus coach Rednic.

Sander De Graeve in Gent

Valery Nahayo viel uit in de bekerwedstrijd tegen Kortrijk. Er wordt gevreesd voor een verrekking van de dijspier bij de Buffalo. Ook Asare, Soumahoro, El Ghanassy (die door problemen aan de kuit al twee dagen niet meetrainde) en nog enkele spelers kampen met kleine kwaaltjes. Voor hen is het afwachten of ze de match van zondag halen.

"De verminderde frisheid begint zijn tol te eisen", aldus Rednic. "Blessures zoals die van Nahayo en De Smet zijn daar voorbeelden van. Als je 100% fit bent, dan kan je die tackles ontwijken en je beter beschermen", komt de coach ook nog even terug op de tackle van Rafinha aan het adres van De Smet.

Het zal dus weer puzzelen worden in de defensie bij de Buffalo's. Net nu Zukanovic terug is, moet er alweer geschoven worden door de blessure van Nahayo. Waarschijnlijk schuift Lepoint terug van het middenveld naar de verdediging of misschien krijgt Gonzalez Pirez nog eens zijn kans.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties