Been hard voor team: "Te slordig en te moeilijk"

Been hard voor team: "Te slordig en te moeilijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mario Been zocht zaterdagavond geen excuses na het derde verlies op rij in de competitie. Zijn spelers kregen tijdens de rust en na de match een serieuze veeg uit de pan.

Been was absoluut niet tevreden over de eerste helft. "We waren nergens", begon Been. "We waren veel te slordig en zochten de moeilijke oplossing. We wonnen amper een duel en de ruimte op de flanken werd niet benut. In de tweede helft zag ik de juiste mentaliteit, maar dan misten we geluk. De bal wou er niet in en de scheidsrechter zag een handsbal van Cornelis niet vanop vijf meter afstand. Ik heb mijn spelers gezegd dat we veel kunnen praten, maar uiteindelijk moeten ze het ook nog doen op het veld."

Het helse ritme aan matchen was voor Been geen excuus. "Als je zoals wij in de eerste helft de bal zo makkelijk weggeeft, moet je steeds achter de bal aan lopen. Dan is het logisch dat je moe wordt. Dat is onze eigen schuld. Donderdag verwacht ik het mes tussen de tanden tegen Charleroi. Positief was wel dat Mboyo een halfuur zonder problemen heeft kunnen spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties