Reactie Dutra: "Ik wou er absoluut niet af"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Dutra: "Ik wou er absoluut niet af"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sergio Junior Dutra was de laatste weken de man in vorm bij Lokeren. Nadat hij de voorkeur kreeg op Harbaoui in de spits scoorde hij aan de lopende band. Gisteren raakte hij geblesseerd, maar hij deed er alles aan om zo lang mogelijk te spelen.

Sander De Graeve in Lokeren

Dutra wil zijn basisplaats natuurlijk niet zomaar laten schieten. "Ik kreeg last aan de hamstrings in de eerste helft, maar ik wou er absoluut niet af." Dutra bleef tijdens de rust ook opwarmen. "De kinesist zei me om vooral warm te blijven."

Een rush richting Bailly was uiteindelijk de druppel in de tweede helft. "Die laatste sprint was er teveel aan." Toch was het nog belangrijk voor het resultaat. Buysens nam er immers de rode kaart door de Braziliaan te proberen afstoppen. "Hoe lang ik out zal zijn, dat weet ik niet. Dat ik nog een poos kon spelen is een goed teken."

Dat lukte niet, Dutra stoomde door. Oog in oog met Bailly zag hij wel De Pauw over het hoofd. "Ik zag hem voor de actie lopen, maar in de sprint verloor ik hem uit het oog. Ik zag enkel nog de doelman, maar jammer genoeg scoorde ik niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties