Reactie Mboyo speelt terug: "Maar toch nog wat schrik"

Mboyo speelt terug: "Maar toch nog wat schrik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Drie maanden na zijn blessure stond Ilombé Mboyo tegen Cercle Brugge weer een halfuur op het veld. Mario Been noemde zijn invalbeurt het enige lichtpunt in de match en ook aanvalsmakker Vossen was opgelucht.

Vossen was duidelijk: "Ik ben blij dat Ilombé er weer bij is, want de laatste weken was het echt niet plezant voor mij. Ik moest alleen staan te ploeteren in de spits en iedereen weet dat ik beter rendeer met iemand naast mij. En met Mboyo klikt het", liet Vossen weten.

"Mooie woorden die me plezier doen", lachte Mboyo. "Ik heb mijn kwaliteiten en daarmee kan ik het team helpen. Toen ik hier tekende, was dat ook vooral om met Jelle samen te kunnen spelen", aldus de aanvaller. "Maar ik heb nog wat tijd nodig. Na de winterstop zal ik er weer helemaal staan. Vandaag had ik het psychologisch nog wat moeilijk. Als je zo lang geblesseerd bent geweest, is het normaal dat je nog schrik hebt van de duels."

Mboyo zag zijn team de laatste weken afglijden. "Het is onbegrijpelijk dat we het in Europa wel kunnen en in de competitie niet meer. De wedstrijd tegen Cercle was van een niveau Genk onwaardig", besefte ook de Rode Duivel. "Ik ben verbaasd door wat er allemaal gebeurt. Ik hoop dat ik het team zo snel mogelijk aan punten kan helpen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties