Reactie Pech voor Pedersen: "Mijn vorige misser? Geen idee"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Pech voor Pedersen: "Mijn vorige misser? Geen idee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent ging vanmiddag in eigen huis met 1-3 ten onder tegen Club Brugge. Nicklas Pedersen scoorde een knap doelpunt en was bezig aan een goeie wedstrijd voor hij een penalty op Ryan trapte.

Sander De Graeve in Gent

Hij miste zo dé kans op de aansluitingstreffer. "Het was een slechte penalty. Vooral de hoogte was slecht. Dat is natuurlijk het risico wanneer je een penalty trapt, dat je hem kan missen." Het missen van een strafschop overkwam de Deen nog niet vaak. "Mijn vorige misser? Ik kan me die niet herinneren."

"Het geeft een heel slecht gevoel, ik ben natuurlijk echt teleurgesteld. Ik liet het team in de steek op die fase. Het is heel erg jammer." Pedersen begon echter goed aan de partij en knalde de gelijkmaker loeihard voorbij Ryan.

"Ik liet mijn team in de steek"

"Het was een fantastische rush van Yaya Soumahoro. Ik zei het al vaak, ik ben het gevaarlijkst als er voorzetten komen. Die bal van Soumahoro kwam gewoon perfect en mijn timing zat goed. Ik verloor ook op het juiste moment mijn man."

De Deen speelde daarna met vertrouwen, al kreeg dat door de penaltymisser een knauw. "Een penalty heeft niets met het spel te maken. Mijn wedstrijd was voor het overige goed. Het is jammer dat we twee maal zo slap beginnen, zowel voor als na de rust. We hadden goeie momenten en we hebben de kwaliteit om hen uit verband te spelen, maar dat moet er meer uitkomen."

Gent verliest door de nederlaag opnieuw terrein op Lokeren. "Het ziet er slechter uit dan voor die twee toppers, maar met een goeie reeks zit Play-off I er nog steeds in. Ons programma is niet makkelijk, maar als we op ons best zijn kunnen we die moeilijke matchen winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties