Reactie Tchité tevreden na winst: "Heb mijn taak goed volbracht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 8 reacties
Tchité tevreden na winst: "Heb mijn taak goed volbracht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mémé Tchité startte vanmiddag voor het eerst dit seizoen in de basis bij Club Brugge. De aanvaller kon niet scoren, maar was tevreden over zijn prestatie. "Ik heb gedaan wat de coach me had gevraagd."

Cédric De Volder

De basisplaats van Mémé Tchité kwam als een verrassing. Michel Preud'homme liet de voorbije dagen immers uitschijnen dat de voormalige aanvaller van onder meer Club Brugge en Standard nog niet klaar was voor een basisplaats. "Maar ik groei beetje bij beetje naar mijn beste vorm toe. Al klopt het dat ik nog geen volledige wedstrijd kan vervolmaken."

"Recupereren voor wedstrijd tegen Waasland-Beveren"

Op Olympia wordt vooral na de winterstage een flitsende Tchité verwacht. "Maar ik denk nog helemaal niet aan het oefenkamp", verrast de man met de vele paspoorten. "Ik wil nu gewoon gerecupereerd zijn voor de partij van donderdag tegen Waasland-Beveren. De rest is nog toekomstmuziek."

Maar terug naar de wedstrijd. Club deed immers een uitstekende zaak in Oost-Vlaanderen. "We boeken inderdaad een belangrijke overwinning", besluit Tchité. "Iedereen wist dat het een zware partij ging worden, dus de groep was voorbereid op een slag. Wat ik van mijn eigen prestatie vond? Ik heb gedaan wat de coach me had gevraagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties