Doelmannenprobleem bij Anderlecht?

Doelmannenprobleem bij Anderlecht?
Foto: © SC

Drie doelmannen en allemaal hebben ze wel hun kwaaltjes. Wie staat er zondag in doel tegen Club Brugge? Dat is de vraag die men zich moet stellen. En wellicht is het antwoord daarop Thomas Kaminski. Maar wel opmerkelijk is dat alle doelmannen met knieproblemen sukkelen.

Silvio Proto liet vandaag bijkomende onderzoeken doen en dat bracht een ontsteking aan het kniekapsel aan het licht. Dat probleem kan enkel met de juiste medicatie en de nodige rust opgelost worden en dus is de nummer 1 heel twijfelachtig voor de match van zondag. Wellicht zal hij dus niet aan de aftrap komen.

Davy Roef mocht zondag tegen KV Mechelen zijn debuut maken, maar is in de hiërarchie duidelijk de nummer 3. Hij sukkelde zelf ook met knieproblemen tijdens de stage in Abu Dhabi en raakte maar net op tijd klaar voor Malinwa. Hij gaf zelf aan dat een injectie hem geholpen heeft omdat een operatie anders onvermijdelijk was.

Kaminski?

Ook Thomas Kaminski sukkelt opmerkelijk genoeg met de knie nadat hij in Abu Dhabi met zijn voet in het gras bleef steken. De dokter van paars-wit verzekerde ons echter dat hij fit geraakt voor zondag. Kaminski zal naar alle waarschijnlijkheid dus het doel verdedigen.

Nog een leuk weetje: als één van de drie er niet bij is, moet Van den Brom al teruggrijpen naar beloftendoelman Xavier Gies, die in het begin van het seizoen ook niet eerste keuze was bij de jongens van René Peeters.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties