Reactie Boze Genk-supporters blokkeren stadion; Degraen roept op tot kalmte

Robby Morren
Robby Morren
| 246 reacties
Boze Genk-supporters blokkeren stadion; Degraen roept op tot kalmte
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De supporters van Racing Genk pikken de slechte resultaten niet langer. Ze blokkeren de hoofdingang van de Cristal Arena. Algemeen Directeur Dirk Degraen roept op tot kalmte.

Robby Morren in Genk

"Waar is ons geld naartoe?" en "We hebben schijt aan het beleid", klinkt uit de mond van enkele tientallen woedende supporters die de hoofdingang van de Cristal Arena blokkeren na de nederlaag tegen AA Gent en de 3 op 27.

De deur van de hoofdingang werd inmiddels geforceerd en momenteel wordt het stadion uit voorzorg volledig afgesloten. Degraen roept de supporters op de rust te bewaren. "Hier heeft niemand iets aan. Dit hoort niet bij onze club. Als je supporter bent, ben je dat door dik en dun. Als je alleen naar het voetbal wil komen als je altijd wint, dan moet je naar Barcelona gaan."

"Dit hoort niet bij onze club"

"Ik wil de supporters die het nodig vinden om geweld te gebruiken, oproepen om de rust te bewaren. Deze reacties horen hier niet thuis. We hebben donderdag met de supporters gesproken en toen is alles aan bod gekomen. Sommige supporters moeten niet over de schreef gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties