Reactie Foket na eerste basisplaats: "Heb iets kunnen tonen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Foket na eerste basisplaats: "Heb iets kunnen tonen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Foket mocht gisteren eindelijk eens aan een wedstrijd beginnen in het shirt van KV Oostende. De middenvelder was na afloop tevreden met zijn partij. "Al was het bijzonder lastig voetballen met die wind."

Cédric De Volder in Oostende

Thomas Foket mocht eindelijk nog eens meer dan een handvol minuten proeven van eersteklassevoetbal. Trond Sollied liet de middenvelder destijds bij KAA Gent al eens aan een wedstrijd beginnen, maar die mening was Frédéric Vanderbiest - tot gisteren althans - niet toegedaan.

"Lastig om na al die tijd opnieuw te spelen"

"Het klopt dat ik een tijdje heb moeten wachten op deze kans", aldus een tevreden Foket na afloop. "Maar ik denk dat ik toch heb getoond waartoe ik in staat ben. Vooral in de eerste helft speelde het volledige team een goede wedstrijd. Waasland-Beveren hapte bij momenten naar adem."

Maar ook Foket hapte in de slotfase van de partij naar adem. "Het was inderdaad lastig om na al die tijd nog eens een groot deel van de wedstrijd te spelen. Gelukkig kon ik tijdens het winterkamp minuten opdoen tegen ADO Den Haag. Hopelijk krijg ik in de Cofidis Cup dinsdag opnieuw een kans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties