Reactie Gerkens na tweede basisplaats: "Verder gaan op dit elan"

Robby Morren
Robby Morren
| 11 reacties
Gerkens na tweede basisplaats: "Verder gaan op dit elan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Pieter Gerkens kreeg van Mario Been de voorkeur op Hyland. De jonge middenvelder speelde een degelijke partij, maar ging met Genk wel onderuit tegen AA Gent. "We zitten in een periode waarbij alles tegenzit."

Robby Morren in Genk

"Het is jammer dat we zulk een domme goal incasseerden na 10 minuten. We hebben zelf toch heel wat kansen gecreëerd nadien. Op basis van het aantal kansen, denk ik dat we zelfs aanspraak konden maken op een overwinning. We zitten in een dip waarbij alles tegenzit."

Ondertussen blijft Genk wel achter met het schaamrood op de wangen na 3 op 27. "Als we wisten wat de oplossing was, hadden we het al lang opgelost. We moeten gewoon hard blijven werken", aldus Gerkens die het positief probeert te bekijken. "We hebben alles nog in eigen handen."

Gerkens kreeg zijn tweede opeenvolgende basisstek. "Ik vind dat ik het niet zo slecht heb gedaan. Ik heb enkele goede crosspasses gegeven. Misschien moet ik aanvallend nog iets meer initiatief nemen maar ik wil vooral geen fouten maken. Dat komt wel goed. Ik heb een goed gevoel en wil graag verder gaan op dit elan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties