Reactie Kara schaamt zich na blunder: "Voor de supporters"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 18 reacties
Kara schaamt zich na blunder: "Voor de supporters"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was niet de wedstrijd van Kara Mbodji. Tegen Gent ging hij met Racing Genk de boot in. De verdediger ging op de koop toe opzichtig in de fout bij de eerste tegengoal. Hij vindt het vooral jammer voor de supporters.

Sander De Graeve in Genk

Bij de eerste goal gaf Kara een mislukte terugspeelbal recht in de loop van Habibou, één pas naar Kage later was het zaakje gepiept. Kara liet het echter niet in zijn hoofd spoken. "Ik maakte een fatale fout, maar mijn hoofd laten hangen, zo zit ik niet in elkaar. Ik heb me kapot gewerkt om dat foutje recht te zetten, maar dat is niet gelukt."

"Of ik kwaad was op mezelf? Neen, ik zat vooral met de supporters in mijn hoofd. Die mensen zijn er altijd voor ons en dan gebeurt zoiets. Ik wou het absoluut rechtzetten voor hen." Kara was naar het eind vaak vooraan te vinden. "De coach vroeg me om in de aanval te gaan spelen. Dat was alles of niets spelen. Klikt het niet, dan botst het."

"We hadden geen geluk"

De verdediger dacht even dat hij dan toch de gelijkmaker scoorde, maar hij werd teruggefloten voor buitenspel. "Ik ben niet zeker of het buitenspel was, maar ik leg me steeds neer bij de beslissing van de ref. Zegt hij dat het offside is, dan is het zo."

Genk kwam nog enkele keren dicht bij een goal, maar het geluk was niet aan de kant van de Limburgers. "On a eu beaucoup de chances, mais pas de la chance. We hadden veel kansen, maar geen geluk vanavond."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties