Reactie Rednic: "Klasse van spelers maakte het verschil"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 6 reacties
Rednic: "Klasse van spelers maakte het verschil"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent-coach Rednic stond de laatste weken onder vuur na de mindere prestaties. Hij haalde uiteindelijk zijn gram tegen Racing Genk. Rednic was vooral trots op zijn spelers na de overwinning in Genk.

Sander De Graeve in Genk

"Of ik dit een mooie overwinning vind? Alle overwinningen zijn mooi, hé", aldus een goed geluimde Rednic. "We speelden goed vandaag, creëerden kansen en scoorden goals. We stonden ook erg goed in de organisatie en we lieten haast geen kansen toe", toonde de oefenmeester zich tevreden.

"Ik moet mijn spelers feliciteren met deze overwinning, het is een erg belangrijke zege om toch nog in de running te blijven voor Play-off I. De klasse van enkele spelers maakte vandaag het verschil. Vooral die tweede goal was erg mooi om te zien."

"Spelers hebben alles gegeven"

Rednic bleef erop hameren dat zijn spelers de verdienste hadden in deze zege. "De spelers hebben echt alles gegeven, tot de laatste snik. Het is de eerste keer dat ik dat kan zeggen. Genk blijft toch één van de beste ploegen van België."

Ook Matz Sels speelde zich in de kijker. "Daarom hebben we ook een doelman gehaald, hé, om ballen te pakken wanneer dat nodig is. Alle spelers verdienen een pluim."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties