Antwerp huurt Chelsea-talent
Nicola Cantoro
| 126 reacties
Antwerp huurt Chelsea-talent

Royal Antwerp FC kondigde vandaag op zijn website de komst van Chelsea- talent Billy Clifford aan. De 21- jarige Engelsman komt op uitleenbasis over van de club van Mourinho. De middenvelder speelde als sinds zijn zeven jaar voor The Blues en moet een echte versterking worden voor The Great Old.

Clifford is een klein blok graniet van 1m70. Hij tekende zijn eerste profcontract voor Chelsea in 2010. In 2011 werd dat contract met vier jaar verlengd nadat de Engelsman wist op te vallen bij de jeugdreeksen en bij de U21. Onder zowel Ancelotti, Villas-Boas als Mourinho mocht Clifford meetrainen met de A-kern van Chelsea

Daar stelde Chelsea vast dat Clifford best eerst nog wat zou rijpen bij een andere club om dan eventueel later deel te kunnen uitmaken van het sterrenteam. Clifford werd vorig jaar uitgeleend aan League One-club Colchester United. Daar wist hij Colchester uit de degradatienood te helpen.

Dit seizoen ging Clifford vaak gebukt onder blessures. Clifford trainde al enkele dagen mee onder de hoede van coach J.F. Hasselbaink en zo kon hij Antwerp overtuigen van zijn kunnen. De middenvelder wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan The Great Old. Opvallend weetje: KV Mechelen stuurde Clifford eerder deze maand door wegens een onvoldoende.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties