Kudimbana: "Ik heb niks te verliezen"

Kudimbana: "Ik heb niks te verliezen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicaise Kudimbana die voor zes maanden naar Anderlecht trekt. Niemand die het zag aankomen, de doelman nog het minst. "Toen ze mij belden was het van: oei, Anderlecht wil mij".

Kudimbana speelde al twee jaar bij de beloften van Anderlecht. De doelman werd er kampioen met de ploeg, maar zocht daarna andere oorden op. Nu paars-wit met een doelmannenprobleem kampt, dacht Van Holsbeeck blijkbaar onmiddellijk aan zijn oud-speler. "Toen ze belden was ik toch verrast", vertelt Kudimbana. "Oei, Anderlecht wil mij. Dat bewijst toch dat ze me blijven volgen zijn."

Voor Kudimbana, die zijn basisplaats bij Oostende kwijtspeelde aan Didier Ovono, zijn er wel niet meteen speelminuten in het verschiet. "Ik vrees niks", zegt de man waarbij de bewoording 'een boom van een vent' zeker op zijn plaats is. "Ik heb niets te verliezen en alles te winnen. Ik weet wat ik doe. Ik kom een team van goeie keepers vervoegen en kan hier ervaring opdoen. Ik heb bij Anderlecht nog nooit in de eerste ploeg gespeeld. Misschien komt het er nu wel van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties