Reactie Losada: "Extra gemotiveerd tegen Anderlecht"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 7 reacties
Losada: "Extra gemotiveerd tegen Anderlecht"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hernan Losada loodste Lierse SK vanavond voorbij RSC Anderlecht. De Argentijn lijkt eindelijk zijn beste vorm te hebben teruggevonden. "Dit wordt mijn jaar. Ik wil Lierse het vertrouwen teruggeven."

Cédric De Volder in Lier

RSC Anderlecht botste vanavond op dansende Pallieters. De landskampioen leek geen schijn van kans te hebben op het Lisp. Na afloop spraken we dan ook met een glunderende Hernan Losada.

"Ik zie deze tien op twaalf als een revanche", valt de aanvoerder met de deur in huis. "Tijdens de winterstop las ik overal dat Lierse ten onder zou gaan aan een loodzwaar programma. Maar we hebben de voorbije weken bewezen dat dit team de lat hoger mag leggen. Anderlecht speelde vanavond ook maar met elf spelers, hé."

"Anderlecht speelt ook maar met elf"

Op die manier heeft de Argentijn opnieuw zijn revanche beet tegen zijn voormalige werkgever. "Ik ga niet liegen. Ik ben altijd extra gemotiveerd om tegen Anderlecht te voetballen. Of het stilaan een gewoonte wordt? Nee, nog niet. (lacht)

Ondertussen doen de Pallieters een uitstekende zaak met het oog op het behoud. "Ik volg de resultaten van de andere clubs eerlijk gezegd niet", besluit Losada. "Twijfel jij trouwens dat we het op deze manier niet zullen redden? Wel, ik ook niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties