Nog steeds veel geloof in Racing Genk

Nog steeds veel geloof in Racing Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Jupiler Pro League is het ook dit weekend weer koekenbak. Kan Racing Genk zich uit de malaise spelen tegen KV Mechelen? En wat doet Lierse straks tegen Anderlecht?

Vanavond begint de actie al met Lierse - Anderlecht. Ondanks verlies van Anderlecht op het veld van KV Mechelen nog niet zo lang geleden, is het geloof in de landskampioen weer bijzonder groot. Amper vijf procent van de gokkers geloven dat Lierse iets kan pakken.

Maar gokken op Lierse kan je dan weer wel rijk maken. Een gokje bij UNIBET met een gratis bonus van 60 euro levert bij een overwinning van Lierse al 438 euro op -een echte aanrader dus.

Bezweert Genk de crisis?

In de meeste andere wedstrijden dit weekend is er ook weinig discussie over wie er gaat winnen. Het vertrouwen in Zulte Waregem, Standard, AA Gent en Club Brugge is bijzonder groot. Ook Charleroi krijgt de meeste kansen toegedicht in eigen huis tegen Oostende.

En zelfs het vertrouwen in Racing Genk blijft groot. Twee op drie ziet de Limburgers winnen in Mechelen, 3 op 4 ziet ze alvast minstens een puntje nemen.

Gokken op Racing Genk levert ondanks alles toch al 150 euro op met een gratis bonus van 60 euro bij Unibet, terwijl KV Mechelen er nog 156 oplevert. Zet dus zeker in bij UNIBET. Registreer HIER en neem die gratis bonus!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties