Cardinal: "Geweldig gevoel, die goals"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Cardinal: "Geweldig gevoel, die goals"
Foto: © SC

Portugal won gisteravond met nipte 2-1 cijfers van Oekraïne en plaatste zich zo voor de halve finales van het EK Futsal in Antwerpen. Cardinal was dankzij zijn twee treffers de held bij Portugal.

Sander De Graeve in Antwerpen

"Ik ben heel tevreden met deze zege. Ze zorgt ervoor dat we ons doel, de halve finales, bereikten. Nu moeten we genieten van deze zege, rusten en ons klaarmaken voor die halve finale", aldus Cardinal. Toch had Portugal meer moeite dan verwacht met Oekraïne. "We hadden het goed voorbereid, maar speelden zeker geen perfecte wedstrijd."

De twee goals deden extra deugd voor de Portugees. Hij kwam nog maar pas uit een blessure die hem sinds juni aan de kant hield. "Ik ben erg gelukkig met die goals. Ik heb veel afgezien en heb hard gewerkt om hier te staan. Ik bleef echter professioneel en ben trots op mezelf dat ik opnieuw op niveau kan acteren."

De Portugees zat door die blessure al een tijdje zonder club. Volgens geruchten zal hij het Spaanse Inter Movistar vervoegen na het EK. Daar speelt ook landgenoot Ricardinho. "Ik ga pas na het EK bekendmaken naar welke club ik ga", houdt Cardinal ons nog even in spanning.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties