Reactie Gershon heel blij met comeback na maandenlang blessureleed

Tamara Vereecken
| 0 reacties
Gershon heel blij met comeback na maandenlang blessureleed
Foto: © SC

Rami Gershon maakte zaterdagavond bij Waasland-Beveren z'n rentree op het hoogste niveau na maandenlang blessureleed. De Israëlische verdediger was uiteraard heel tevreden met z'n terugkeer en hij is er bovendien vast van overtuigd dat zijn ploeg in eerste zal blijven.

Nadat d’Ulivo al in de eerste helft geblesseerd uitviel tegen KV Kortrijk bracht Bob Peeters Gershon in als vervanger. “Ik had echt niet verwacht dat ik afgelopen weekend zou spelen maar nu ben ik wel een gelukkig man. Voetbal is mijn leven, dus ik ben erg blij dat ik er terug stond. Het was een ongelofelijk gevoel om weer op het veld te staan voor een competitiematch met de A-kern.”

De 25-jarige Israëliër kwam eind vorig seizoen over van Standard, waar hij al sinds 2010 was maar uitgeleend werd aan ondermeer KV Kortrijk. Hij kwam bij aanvang van het seizoen al in actie met Waasland-Beveren, maar was sinds augustus out toen hij een spierscheur opliep. “Ik ging door een heel zware periode tijdens de blessure- en revalidatieperiode. Er leek geen einde aan te komen, maar ik heb het al die maanden zo positief mogelijk opgevat.” En Gershon knoopt er nu zelfs een positief kantje aan vast. “Ik geloof dat alles in het leven met een reden gebeurt, dus ik hoop dat ik nu sterker en beter zal zijn.”

Aangezien d’Ulivo al vrij vroeg het veld moest verlaten, werd Rami Gershon er wat ingesmeten, maar hij speelde een heel degelijke wedstrijd zaterdag. “Ik had al twee matchen met de beloften gespeeld, dus ik was er wel klaar voor. Trouwens, ik had zoveel energie en motivatie dat ik het gebrek aan opwarming niet echt voelde,” lachte hij.

"Genoeg kwaliteit om in eerste te blijven"

Waasland-Beveren hield met tien een punt vast tegen KV Kortrijk afgelopen weekend en kroop zo een beetje dichter bij OHL. Rami Gershon is ervan overtuigd dat de Leeuwen zich zullen handhaven in eerste klasse. “Bij het begin van het seizoen speelde ik mee en ik had toen wel het gevoel dat het goed zat met het team. Ik ben er dan ook zeker van dat we voldoende kwaliteit in huis hebben om in eerste te blijven,” aldus Gershon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties