Reactie Van Imschoot: "We kregen kans om geschiedenis te schrijven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van Imschoot: "We kregen kans om geschiedenis te schrijven"
Foto: © SC

KV Oostende likt haar wonden na de dramatische bekeruitschakeling tegen Sporting Lokeren. Ook Tom Van Imschoot was na afloop begrijpelijk teleurgesteld. "We verdienden die finale na twee goede wedstrijden."

Cédric De Volder in Oostende

KV Oostende moest na een bloedstollende strafschoppenreeks de duimen leggen voor Sporting Lokeren. Tom Van Imschoot besefte na afloop dan ook dat the Kustboys de finale konden ruiken. "We kregen de kans om geschiedenis te schrijven."

"Maar uiteindelijk is zo'n strafschoppenreeks een pure loterij", gaat de middenvelder verder. "Het is vooral jammer omdat we in de eerste helft enkele kansen kregen om Lokeren af te maken. Al moet ik toegeven dat Didier Ovono ook enkele goede saves uit zijn handschoenen schudde."

"Niemand met de vinger wijzen"

Het Albertpark kreeg een echte cupmatch te zien. Weer, wind en (stoute) fans zorgden voor een avond die alles had. Wat blijft er hangen in de Oostendse vestiaire? "We hebben altijd gezegd dat de Cofidis Cup een leuk extraatje was. Het behoud is onze echte doelstelling. Al zal het wel eens nodig zijn om de kopjes bij elkaar te steken."

De promovendus loopt de finale mis na twee doelpunten die worden ingeleid door een individueel foutje. "Dat kan inderdaad het geval zijn", besluit Van Imschoot. "Maar ik wil niemand met de vinger wijzen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties