Vermeulen: "Organisatie behouden"

bart ver elst
| 1 reacties
Vermeulen: "Organisatie behouden"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Herman Vermeulen speelt met OH Leuven een cruciaal duel tegen KV Mechelen. Indien de Leuvenaars winnen, doen ze een gouden zaak in het klassement.

“Het wordt tegen Mechelen belangrijk dat we onze organisatie behouden, zoals we het tegen Zulte-Waregem aanpakten”, begint Vermeulen. “Dat is heel erg belangrijk nu we op deze positie staan. De jongens hebben een goede week achter de rug, hoewel er bij Ruytinx, Messoudi en Thompson kleine kwaaltjes waren. Normaal geraken zij fit voor morgen.”

Vermeulen is ook blij met de terugkeer van Sawaneh Ibou, die een half jaartje in Qatar zat. “Ibou zal nog belangrijk voor de ploeg worden. Hij heeft erg veel zin en staat scherp, maar dat betekent nog niet dat je al efficiënt kan zijn in de wedstrijden. Op training probeer ik nu uit wat de chemie is tussen hijzelf en de andere spitsen.”

KV Mechelen heeft een boost gekregen na de komst van Franky Vercauteren en de gewonnen wedstrijd tegen Anderlecht. “Bij KV Mechelen zijn er weinig wijzigingen tegenover vorig seizoen”, merkt Vermeulen op. “Ze hebben heel wat lengte in de ploeg, en met De Petter en Cordaro hebben ze twee spelers die heel veel infiltreren. Daar zullen we rekening mee moeten houden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties