OHL: "Ferrera is optie voor volgend seizoen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 2 reacties
OHL: "Ferrera is optie voor volgend seizoen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

OH Leuven ontkent dat de club Emilio Ferrera wil aantrekken om het behoud in de Jupiler Pro League te bewerkstelligen. "Maar we hebben wel al contact opgenomen met de coach met het oog op volgend seizoen."

De geruchtenmolen draaide gisteren opnieuw eventjes op volle toeren. Emilio Ferrera werd immers gelinkt aan een onmiddellijke overstap naar OH Leuven. De voormalige oefenmeester van Lierse SK, Sporting Lokeren en Club Brugge ook ook voor volgend seizoen eersteklassevoetbal moeten verzekeren aan Den Dreef.

"Het bestuur en de coach leggen alle focus op de resterende vier wedstrijden in de reguliere competitie", aldus woordvoerder Chris Vandebroeck in Het Laatste Nieuws. "In eerste instantie zijn de thuiswedstrijd tegen Club Brugge en de partij bij Lierse belangrijk."

"Maar het klopt dat er al contact is geweest met Ferrera", geeft Vandebroeck toe. "Hij is één van de opties om volgend seizoen oefenmeester te worden bij OHL. Maar we hebben meteen gevraagd aan zijn zaakwaarnemer om geen onwaarheden door te geven aan de media."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties