"Zheyun Ye was hier nooit voorzitter"

Nicola Cantoro
| 2 reacties
"Zheyun Ye was hier nooit voorzitter"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalclub SK Ronse reageert verontwaardigd op een verhaal over hun ex-speler Daniel Camus uit de doeken deed in Dag Allemaal. In het verhaal is er sprake van dat Camus volgens het onderzoek van de politie destijds 135 keer met de 'gokchinees' Zheyun Ye had gebeld.

Camus vertelde dat het verhaal inderdaad klopt en dat Ye immers voorzitter was van voetbalclub Ronse, waar hijzelf kapitein was. “Hij belde me soms tien keer per dag met vragen over de ploeg. Toen hij besefte dat ik niet wilde meewerken aan zijn gesjoemel, werd ik naar KV Mechelen getransfereerd”, liet Camus weten.

Huidig voorzitter Jean-Marie Vandendriessche reageerde in Het Nieuwsblad op het verhaal. “Zoals je kan nagaan in het Belgisch Staatsblad is de Chinees nooit lid geweest van de raad van bestuur van SK Ronse en dus was hij zeker nooit voorzitter. Zelf ben ik pas begin 2007 voorzitter zodat de passage van Camus van voor mijn mandaat dateert. Wat de telefoontjes betreft lijkt het mij normaal dat het gerechtelijk onderzoek moet uitwijzen welk gevolg daaraan gegeven moet worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties