Reactie Mahau: "Lestienne krijgt zo'n strafschop wel"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 31 reacties
Mahau: "Lestienne krijgt zo'n strafschop wel"
Foto: © SC

Gregory Mahau stond in de basis bij KV Kortrijk, maar kon de nederlaag tegen hekkensluiter Bergen niet vermijden. Achteraf was de jonge middenvelder, die op een nieuw contract mag rekenen, ontevreden dat hij geen strafschop kreeg.

Sander De Graeve in Kortrijk

De middenvelder ging opzichtig neer, maar een schwalbe was het niet. "We werden een strafschop ontnomen in de eerste helft. Ik kreeg een tik, dan mag je toch vallen, hé? Ik denk dat er voor verschillende spelers en clubs anders gefloten wordt. Lestienne kreeg wel twee penalty's tegen ons, één ervan was zeker vergelijkbaar met de fase van vandaag."

Met die strafschop kon de match er helemaal anders uitgezien hebben. "Dan konden we het vastzetten, hé." Het draaide helemaal anders uit. KV Kortrijk verloor de wedstrijd nog met 1-2, zeer tegen de zin van de eigen supporters die de spelers duidelijk lieten weten wat ze van de partij vonden.

Waarschijnlijk einde seizoen voor Mahau

Ze riepen onder meer dat ze voetbal wilden zien. "We hebben ons best gedaan, maar op zo'n veld is het echt moeilijk om mooi voetbal te brengen", aldus Mahau. Voor de middenvelder zit het seizoen er trouwens hoogstwaarschijnlijk op. "Ik sukkel met een scheur in de schouder sinds augustus."

"Met zo'n blessure kan je lang spelen, maar de laatste tijd wordt het erger. Ik viel er deze wedstrijd ook nog eens op. Er is een operatie nodig." Die komt er waarschijnlijk de komende weken aan om de voorbereiding van het volgende seizoen niet in gedrang te brengen. "We moeten dat nog beslissen, maar zo'n voorbereiding is erg belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties