"Anderlecht moet niet twijfelen over Peter Maes"

Caroline Tonnelier
| 148 reacties
"Anderlecht moet niet twijfelen over Peter Maes"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl John Van den Brom tot nader order nog steeds aan het roer staat bij Anderlecht, werd er in Extra Time al gespeculeerd over zijn opvolger. De analisten zijn het erover eens: Peter Maes is de ideale toekomstige coach voor paars-wit.

De voormalige doelman doet het uitstekend bij Lokeren en maakte ook bij zijn voormalige clubs al indruk. In het duel tegen Anderlecht van vorige week vrijdag toonden de Waaslanders opnieuw uitstekend voetbal en daarmee pakte Lokeren zes op zes tegen de Brusselaars. Ondanks de nieuwe nederlaag behoudt het Anderlecht-bestuur voorlopig het vertrouwen in Van den Brom.

Peter Vandenbempt acht de kans echter bijzonder klein dat de Nederlander volgend seizoen nog coach is in het Astridpark. “Er is veel te veel gebeurd. De situatie is al heel moelijk houdbaar tot het einde van het seizoen.” De analist ziet in Peter Maes de gedoodverfde opvolger: een coach mét een palmares en een uitstekende kennis van de Belgische competitie (in tegenstelling tot Van den Brom bij zijn aanstelling). Ook Boskamp was duidelijk over de keuze voor Peter Maes: “Niet twijfelen!”. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties