Reactie Mitrovic: "We hebben nog steeds de ambitie om de titel te pakken"

Robby Morren
Robby Morren
| 20 reacties
Mitrovic: "We hebben nog steeds de ambitie om de titel te pakken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Van den Brom bracht Mitrovic tegen Lokeren aan de aftrap. De Serviër miste een huizenhoge kans op de 0-1 en kon niet verhinderen dat Anderlecht verloor. Mitrovic noemt het gebrek aan ervaring als pijnpunt, maar gelooft nog rotsvast in de titelkansen van zijn team.

Door Robby Morren

"De play-offs worden moeilijk maar als we onze resterende wedstrijden in de reguliere competitie kunnen winnen, hebben we nog kansen. Er zijn nog 13 wedstrijden te gaan en we spelen nog twee keer tegen Standard. We hebben nog steeds de ambitie om de titel te pakken, waarom niet?"

"We hebben vechtlust getoond tegen Lokeren en we hebben helemaal niet slecht gevoetbald. Het is jammer dat we niet konden scoren (Odoi scoorde een owngoal nvdr), het ontbrak ons een beetje aan geluk. Hopelijk is dat volgende week anders."

Volgende zondag staat er voor paars-wit een nieuwe topper op het programma, dan komt Racing Genk op bezoek. "Tegen Genk wordt het ook een lastige wedstrijd, maar we moeten verder bouwen op wat we vrijdag hebben getoond. We hebben een ganse week om onze tegenstander te analyseren en ons op die match voor te bereiden. We moeten zorgen dat we er klaar voor zijn."

"Ik denk dat Luka Milivojevic er klaar voor is"

Als oorzaak voor de mindere resultaten noemt de aanvaller het gebrek aan ervaring in de ploeg. "We hebben heel veel jonge spelers en daardoor ontbreekt het soms wat aan ervaring. We hebben slechts een vijftal ervaren spelers in ons team. Elke speler wil zijn doelpunt scoren en aanvallen. We moeten ook onze verdedigende taken doen."

Is de tijd rijp om Milivojevic in het team te brengen? "Het is niet aan mij om dat te zeggen, dat is een vraag voor de coach. Zelf denk ik wel dat Luka er klaar voor is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties