Praet: "Sta altijd open voor nieuwe uitdagingen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Praet: "Sta altijd open voor nieuwe uitdagingen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Dennis Praet moest dit seizoen de absolute patron van RSC Anderlecht worden. De middenvelder toonde zich echter te onregelmatig, maar weigert te spreken van een verloren seizoen. "Ik heb alvast meer geleerd dat de voorbije vijf jaar."

RSC Anderlecht beleeft een seizoen met hoogtes en een pak laagtes. De landskampioen trok dit seizoen vol de kaart van de jeugd, maar onder anderen Dennis Praet bleef te wisselvallig acteren. Vooral de verliesbeurt bij Lierse SK bleek een dieptepunt. "Die wedstrijd spookte nog een tijdje door mijn hoofd. Het leek wel alsof Massimo Bruno en ik de dupe waren, terwijl de ploeg simpelweg niet draaide."

"Mijn polyvalentie is een troef"

"Al ga je me niet horen vertellen dat we een goede partij speelden", gaat Praet verder in Het Nieuwsblad. "Ik heb bovendien ook hard gewerkt om opnieuw een basisplaats te versieren. Al besef ik dat mijn doelgerichtheid omhoog moet. Of mijn positiewissels een probleem vormen? Nee, ik zie de polyvalentie vooral als een troef. Dit seizoen is dan ook geen verloren jaar. Ik leerde alvast meer dan de voorbije vijf jaar."

In het tussenseizoen hengelden enkele clubs naar de diensten van de 19-jarige middenvelder. "Ik heb niet het gevoel dat mijn periode bij Anderlecht al ten einde is", besluit Praet. "Maar dat wil niet zeggen dat ik sowieso nee zal zeggen tegen een mooi bod. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties