Zetten de Buffalo's Racing Genk onder druk?

Zetten de Buffalo's Racing Genk onder druk?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AA Gent leek anderhalve maand geleden een vogel voor de kat, maar ondertussen is er weer hoop in de Ghelamco Arena. En play-off I lijkt nog niet weg. Dan moet wel gewonnen worden van Charleroi.

Als AA Gent de punten weet thuis te houden tegen Charleroi, komt het voor minstens een dag naast Racing Genk op de zesde plaats. Het zet dan ook druk op de Limburgers, die in Anderlecht dan bijna verplicht worden iets te rapen. En dat is geen gemakkelijke opdracht.

Het is dus aan de Buffalo's om met een goede prestatie tegen Charleroi uit te pakken en zo de druk op Genk te zetten. Dat moet het wel doen zonder de geblesseerden Milicevic, Pedersen en Soumahoro. Kagé is geelgeschorst.

Selectie AA Gent: Sels, Padt, Puljic, Nahayo, Zukanovic, Asare, Rafinha, Locigno, Diabaté, Neto, VDB, Lepoint, Dejaegere, Vandeputte, Gavazaj, Privat, Habibou en Caenepeel.

Bij winst is Charleroi zeker van een verlengd verblijf in de hoogste nationale klasse. Marinos is nog steeds geschorst bij de Henegouwers.

Selectie Charleroi: Crimi, Daf, Dewaest, Ederson, Faidherbe, Fauré, François, Galvez, Ghilas, Kebano, Kumedor, Mandanda, Marcq, Martos, Rossini, Saglik, Satli, Tainmont, Thiaré en Willems.

Zorgt Charleroi voor een stunt?

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 384 euro op. Denk je toch dat er een gelijkspel van komt? In dat geval mag je 234 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties